Eurodata Management Home page EN/RO
Home
Despre noi
Afilieri
Filosofia noastra
Echipa
Responsabilitate sociala
Grupul in media
Servicii
Logisitca si facilitati
Cariere
Clienti
Contact

Filosofia noastra

“ Viziunea fara actiune este un vis cu ochii deschisi.
Actiunea fara viziune este un cosmar.”
– Proverb Japonez

Viziunea noastra:


Sa fim LEADER - ul pietei romanesti in culegerea de date pentru cercetare de marketing si sociala.

Misiunea noastra:


Sa CULEGEM DATE acurate, la timp, cu costuri rezonabile si sa implementam permanent inovatiile de pretutindeni in Romania. Succesul partenerilor nostri reprezinta si succesul nostru, astfel incat suntem pentru acestia parteneri de incredere, pe termen lung.

Valorile noastre: • Flexibilitate
  Partenerii nostri sunt diferiti si nevoile lor sunt diferite. Conditiile pietei sunt diferite de la un produs la altul, de la un sector la altul, de la o zona a tarii la alta, de la o perioada la alta.
  Suntem atenti la aceste particularitati, le analizam cu grija si le integram in activitatea noastra prin oferirea de sevicii personalizate.

  Proiectele de cercetare a pietei sunt complexe. Dincolo de precizia metodologiilor, organizarea eficienta, verificarea si controlul permanent, este necesara FLEXIBILITATEA in abordare si gasire de solutii optime in derularea proiectelor.
  14 ani de expertiza pe diferite tipuri de proiecte ne-au determinat sa ne adaptam continuu, sa actionam prompt si sa derulam cu succes proiectele partenerilor nostri.

  Oamenii nostrii sunt diferiti, colaboratorii sunt diferiti. Managementul FLEXIBIL al tuturor resurselor umane implicate in proiect este cheia SUCCESULui nostru si al clientilor nostri. Noi identificam cu atentie factorii ce conduc la atingerea performantelor dorite de catre fiecare membru al echipei proiectului si actionam corespunzator. Alocam resursele potrivite specificului proiectului si atingem rezultatele dorite.


 • Calitate
  Lucram intr-o lume a informatiilor, dinamica, in care noul ne influenteaza constant existenta.
  Dorim sa ne punem amprenta asupra culegerii de date din Romania prin aducerea noului in piata, prin schimbare.
  Implementam noi metodologii de culegere, investim in tehnologii actuale si integram noile tendinte din cercetarea pietei internationale pentru a spori calitatea datelor, pentru a reduce costurile cercetarii si a diminua durata derularii proiectelor.

  Experienta ca parte a Grupului Daedalus, cu un portofoliu insemnat de parteneri internationali si companii multinationale, ne-a invatat ca in culegerea datelor CALITATEA este esentiala

  Suntem constienti de impactul cercetarii de piata asupra afacerilor partenerilor nostri si de aceea CALITATEA este cea care ne defineste ca si companie, indiferent daca este vorba de oameni, tehnologii sau rezultatele muncii noastre. Recrutam cu atentie resursele umane, testam noile metodologii si tehnologii pentru a ne asigura ca nu afecteaza acuratetea sau reprezentativitatea datelor si verificam cu atentie derularea fiecarei etape a proiectului.


 • Responsabilitate
  Fidelitatea in timp a partenerilor nostri ne-a confirmat ca o atitudine RESPONSABILA este calea catre colaborari de afaceri pe termen lung. .

  Discutam deschis cu partenerii nostri despre fezabilitatea studiului, despre factorii din piata ce pot influenta derularea culegerii datelor si le recomandam metodologia potrivita. Ne asiguram ca etapele proiectului sunt respectate si parcurse conform standardelor de calitate.

         Home | Despre noi | Servicii | Logistica si Facilitati | Cariere | Clienti | Contact