Eurodata Management Home page EN/RO
Home
Despre noi
Afilieri
Filosofia noastra
Echipa
Responsabilitate sociala
Grupul in media
Servicii
Logisitca si facilitati
Cariere
Clienti
Contact

Responsabilitate sociala

Asigurarea confidentialitatii respondentilor


Respondentii sunt foarte importanti pentru noi. Ei trebuie sa-si exprime liber opinia: fara constrangeri, fara teama sau presiuni. Au dreptul la opinie, dar si la protectia datelor lor.

In calitate de membru ESOMAR si in conformitate cu legea romana, noi ne protejam respondentii prin pastrarea confidentialitatii asupra datelor personale.

Opiniile lor sunt “depersonalizate”, fiind integrate in baze de date, ce nu permit identificarea persoanelor ce le-au exprimat. In acest fel asiguram anonimatul.

Datele de contact sunt utilizate exclusiv pentru verificari interne.

Traficul de informatii in cadrul firmei este securizat, limitat si atent monitorizat. Dincolo de masurile fizice de securitate a datelor, sistemul informatic este gandit pornind de la accesul pe nivele. Fiecare angajat sau colaborator are acces strict la informatia de care are nevoie pentru derularea proiectului.


Implicare in viata comunitatiiCa parte a unei comunitati, ne pasa de ce se intampla in jurul nostru. Fie ca este vorba de consecintele nefaste ale inundatiilor, de amprenta destinului dur asupra copiilor abandonati sau de lupta cu boli necrutatoare, la initiativa angajatilor nostri, a companiei sau a grupului, in fiecare an derulam actiuni cu scop caritabil.

Compania noastra intelege sa rasplateasca timpul acordat operatorilor nostri de interviu, multumind respondentilor pentru amabilitate si atitudine activa. Fiecare studiu realizat in mediul de afaceri (business to business) aduce o raza de speranta undeva. Fiecare chestionar completat de catre manageri sau persoane de decizie din companiile vizate, genereaza o contributie in scopuri caritabile din partea Eurodata Management. La finalizarea studiului, participantii sunt informati in scris asupra sumei acumulate si a modului de utilizare a fondului disponibil. Conectati fiind la mediul de afaceri international, cunoastem semnificatia afirmatiei “pro bono”.

Organizatia “SOS Satele Copiilor” beneficiaza in mod constant de sprijinul companiei noastre.
De asemenea suntem interesati in mod direct de conservarea mediului inconjurator, astfel incat incercam sa minimizam permanent consumul de hartie si ne alaturam actiunii de reciclare a hartiei si plantare de copaci alaturi de fundatii specializate.


         Home | Despre noi | Servicii | Logistica si Facilitati | Cariere | Clienti | Contact