Eurodata Management Home page EN/RO
Home
Despre noi
Servicii
Studii Cantitative
Controlul Calitatii
Logisitca si facilitati
Cariere
Clienti
Contact

Studii Cantitative

5 sedii in tara - Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Brasov - si o retea de operatori de interviu pe intreg teritoriul Romaniei care ne permite sa derulam studii cantitative si calitative la nivel national si local.


Culegem datele:CAWI -Computer Assisted Web Interview

Utilizand panelul online dezvoltat de partnerul nostru din cadrul grupului DAEDALUS – Daedalus NewMediaResearch – oferim o alternativa viabila la modelele clasice de culegere pentru chestionare cu o durata de maxim 30 de minute. Panelul Daedalus Online peste 55.000 de membri activi in Romania, 9.500 de membri activi in Bulgaria si 8.500 de membri activi in Serbia, acestia fiind distribuiti echilibrat din punct de vedere regional si demografic.CAWI in Venue – CAWI in locatie

Pentru companiile de marketing research care doresc control sporit si acuratete maxima oferim CAWI in Venue. Beneficiarul are posibilitatea sa utilizeze propriul software de CAWI, in timp ce noi recrutam in locatie centrala respondentii. Acestia completeaza chestionarele direct pe aplicatia CAWI a beneficiarului. In prezent, avem studiouri proprii (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara), care se pot conecta in orice moment la software-ul de CAWI al beneficiarului.
CAPI - Computer Assisted Personal Interview

Fie ca este vorba de testare de produse, concepte, ambalaje, de testare de spoturi publicitare sau de sondaj in locatie centrala oferim posibililitatea realizarii acestora in conditii optime.Statii moderne amplasate in sediile noastre din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, permit culegerea datelor direct pe server. Astfel, timpul de prelucrare a datelor este mult diminuant, iar aplicatiile special dezvoltate pentru monitorizarea tuturor aspectelor legate de culegerea datelor permit accesul in timp real.Operatorii de interviu specializati sunt familiarizati cu aplicatia software utilizata. Inaintea fiecarui studiu, Coordonatorul de Proiect isi instruieste echipa de operatori prin simularea aplicarii chestionarului.


CATI - Computer assisted Telephone Interview
Eurodata Management are propria divizie CATI, cu personal dedicat si call center modern si ergonomic. Interviurile telefonice sunt realizate de operatori de interviu specializati, atent recrutati si instruiti permanent, asistentii de proiect verificand in timp real interviurile realizate. Aplicatia software specifica permite inregistrarea cu usurinta a raspunsurilor, controlul ridicat al acuratetii datelor si diminuarea timpului de aplicare a chestionarelor.


PAPI - Paper Assisted Personal Interview
La sondajele nationale si locale sau la studiile in locatie centrala cu nevoi logistice aparte, apelam la formatul tiparit al chestionarelor. Operatorii de interviu dedicati sunt instruiti in aplicarea acestora si a modalitatii de recrutare a respondentilor, astfel incat sa se asigure acuratetea datelor si reprezentativitatea esantionului.Realizam:

Mystery Shopping
Fie ca e vorba de contactarea telefonica a respondentilor sau de vizitarea acestora, operatori de interviu special instruiti urmeaza intocmai scenariile transmise de catre partenerii nostri sau propuse de noi si isi noteaza cu acuratete observatiile pe baza instructiunilor primite.


Store Check
Cel mai eficient mod de a obtine informatii actuale si acurate despre produse, preturi, ambalaje etc, este acela de a vizita magazinele de retail si de a culege datele necesare. Puteti face dumneavoastra. aceste vizite sau le putem realiza noi, furnizandu-va informatiile de interes. In acest fel va puteti realoca resursele interne catre activitati cu valoare adaugata mai mare.


In-Home Visits
Organizam pentru partenerii nostri vizite la domiciliul consumatorilor, astfel incat acestia pot lua contact direct cu proprii lor clienti.
Eurodata Management are o experienta relevanta in culegerea de date atat din mediul de afaceri (business to business) cat si din zona consumatorilor individuali (business to consumer).Serviciile

pe care le furnizam pentru proiectele cantitative sunt:


 1. traducerea chestionarului;

 2. realizarea fisei de esantionare;

 3. pregatirea cartonaselor;

 4. realizarea scriptului pentru culegerea datelor CATI , CAPI, CAWI;

 5. culegerea datelor;

 6. validarea chestionarelor;

 7. realizarea de codframe si codificarea intrebarilor deschise si semi-deschise;

 8. script de introducere a datelor;

 9. introducerea datelor in mediu controlat (in sediul firmei) in cazul utilizarii metodologiei de culegere PAPI;

 10. verificarea, curatarea si etichetarea bazelor de date conform specificatiilor clientilor;

 11. traducerea codeframe/ verbatim.

Livram:


 1. baza de date introdusa sau curatata in SPSS, ASCII, Quantum, Dimensions;

 2. codeframe/ verbatim traduse in limba solicitata de catre partener;

 3. cross-tabulari in formatul solicitat de partener;

 4. servicii de scripting (Dimensions, NIPO) si curatarea bazelor de date.

Competentele interne in lucrul cu SPSS, Quantum, Access, NIPO, Dimensions permit lucrul cu bazele de date intr-o maniera profesionista si flexibilitate. Datele pot fi livrate in formate variate, functie de necesitatile partenerilor: SPSS, ASCII, Excel, Quantum, Dimensions.

Pentru orice alt format puteti verifica optiunile cu Departamentul de Data Support pe adresa de e-mail: office@edm.ro.

         Home | Despre noi | Servicii | Logistica si Facilitati | Cariere | Clienti | Contact